zondag 1 juli 2007

Zondag 10 juni 2007




Ondanks het zachte bed, hebben we lekker geslapen.
Vandaag hadden we besloten het echt rustig aan te doen. We hebben op ons gemak op het terras ontbeten. Het uitzicht is fantastisch (de linker foto). Alleen de koffie valt hier vies tegen: die komt uit een automaat! Daarna hebben we ons met wat lectuur geïnstalleerd op het terras. Tegen half 2 zijn we richting Bellagio gegaan om te lunchen. In het centrum konden we geen parkeerplaats vinden, daarom hebben we de auto iets buiten het centrum geparkeerd, waar ook een restaurant stond aangegeven. Daar hebben we gegeten, maar dat viel een beetje tegen. We waren de enige gasten, de tv stond aan (Derrick), en de pasta kwam, denk ik, uit een pakje van Buitoni. We zijn daarna snel richting het centrum gewandeld.
Daar zijn we naar het uitzichtpunt Spentivento (letterlijk: waar de winden van elkaar scheiden) gegaan, waar we van het uitzicht (de middelste foto), koffie en water hebben genoten. Daarna hebben we alle winkelstraatjes van het centrum gehad, en die hebben we nu echt wel gezien. Na nog een ijsje te hebben gegeten, hebben we in een wijnzaak een fles rode wijn en een koek gekocht voor ons avondeten.
Want we zijn in het hotel gebleven (op de rechter foto zien jullie onze kamer), omdat Peter de Grand Prix van Canada wilde zien. Maar we zijn niet van de honger omgekomen hoor! Die koek was wel bijzonder. Volgens de verpakking smaakte hij des te beter naarmate de rode wijn intenser van smaak was. Na een halve koek te hebben gegeten en de fles wijn te hebben leeggedronken, waren we voldaan. We hebben niet kunnen testen hoe de koek smaakte met een andere rode wijn. Dat moeten we thuis verder uitproberen.

Geen opmerkingen: